Forumul Educației România - Republica Moldova

Ecosistemul educațional în lumea digitalizată

Tema: Evaluarea învățării în era inteligenței artificiale.
Provocări, dileme, practici promițătoare

Ediția a III-a, 17-18 noiembrie 2023

Parteneri

Promethean este o companie inițiată de profesori și își trăiește moștenirea cu fiecare display, aplicație sau soluție pe care o oferă. Echipa Promethean este întotdeauna dedicată educației și pasionată în a oferi mediului educațional cele mai potrivite soluții.
#𝟏 Lider mondial în display-uri interactive pentru educație
𝟐𝟓+ Ani de experiență în tehnologie dedicată educației
𝟏.𝟖𝐌 Săli de clasă din întreaga lume dotate cu display-uri și table interactive Promethean
𝟒𝟎+ Nominalizări și premii câștigate în ultimii 5 ani în domeniul tehnologiei pentru educație
𝟏𝟐𝟔 Țări în care se utilizează tablele și display-urile Promethean

Pregătiți-vă pentru succes oriunde lucrați!
Spațiile de lucru în evoluție au nevoie de soluții care facilitează adaptarea. PC-urile, imprimantele, monitoarele și accesoriile HP au un design centrat pe om pentru a asigura succesul de oriunde.

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise.

Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, Epson înțelege educația și foloseste aceste cunoștințe pentru a crea o tehnologie care transformă studiul într-o activitate continuă și eficientă.

La Epson, soluțiile noastre contribuie la transferul informațiilor. Acestea conectează grupuri care lucrează împreună, captează atenția și mobilizează profesorii și studenții, prin solutii inovatie în materie de imprimante cu jet de cerneală, comunicarea vizuală şi echipamentele portabile.

Cu o experiență de câteva decenii și pasiune continuă pentru inovații, ASUS Business este prima alegere când vine vorba de afaceri și de educație, facilitând comunicarea, conectivitatea si creativitatea, dincolo de granițele tradiționale și digitale. Produsele noastre sunt fiabile și reprezintă soluții flexibile. Oferim asistentă completă și ne propunem să aducem valoare adăugată – de fiecare dată, pentru fiecare afacere. 

La Logitech, sprijinirea educației este fundamentală pentru misiunea noastră – deoarece știm că elevii de astăzi sunt inovatorii de mâine. Mai mult, înțelegem sprijinul necesar de către educatorii care joacă un rol important în ghidarea noii generații.
Logitech se angajează să stimuleze potențialul complet al elevilor de toate stilurile de învățare și ne propunem să inspirăm dragostea pentru învățare cu soluțiile noastre inovatoare. Pentru a realiza acest lucru, proiectăm produsele noastre atât pentru cât și cu elevii și profesorii – asigurându-ne că acestea stimulează concentrarea și rezistența și aduc magie în educație.

Lenovo oferă soluții complete pentru a stimula și a facilita învățământul de oriunde.
În contextul educației actuale, în plină evoluție, poate fi dificil să creezi experiențe de învățare eficiente atunci când sala de clasă este definită în atât de multe moduri diferite. Lenovo inovează în mod constant soluții mai inteligente pentru a mobiliza elevii, a menține siguranța și securitatea și a asigura interacțiunea colaborativă. Cu o echipă globală de cercetare și dezvoltare, tehnologia de ultimă generație a Lenovo permite încrederea profesorilor și elevilor de la orice nivel.
Printre produsele Lenovo destinate educației se numără: Lenovo Thinkbook, Lenovo ThinkCentre AIO Neo 30, Lenovo ThinkCentre M70q Tiny, Lenovo Hybrid Classroom Collaboration, Lenovo V, Lenovo ThinkPad E, Lenovo ThinkPad L, Lenovo Tab M10 și Lenovo ThinkSmart Core Kit.

Oferind mult mai mult decât un catalog digital, platforma de management educațional Adservio presupune transferarea activităţilor fizice în acţiuni automate și facile. Informaţia este accesibilă din orice locaţie, pe desktop sau mobil, și este în prezent utilizată în peste 1150 de instituții.

Din 2023, am lansat Adservio pentru Universități, platforma de management digital complet al universităților. Platforma este deplin configurabilă pentru nevoile fiecărui tip de facultate, este potrivită atât pentru instituțiile publice, cât și cele private.

Modulele care alcătuiesc Adservio sunt interconectate și se adresează tuturor celor implicați în activitatea de educare a tinerilor și asigură comunicare directă, transparentă și sigură între toţi participanţii unei instituții educative.

Teo’s Cafe este o poveste care a început acum 13 ani, iar de atunci întâlnirile unor oameni pasionați de cafea, la o cafea, s-au transformat dintr-un vis într-o idee de succes. Suntem mândri că am putut să facem acest lucru posibil pentru comunitatea din care facem parte, pentru oamenii din Iași și pentru orașul nostru minunat, un loc cu un spirit nemuritor, în care aroma de cafea se împletește cu agitația specifică unui oraș plin de vitalitate și tinerețe.
La 13 ani de la lansare, Teo’s Cafe numără în total 12 cafenele. Dintre acestea, doar nouă doar sunt în regim de to go, două servesc cafea și la ceașcă, în echilibru cu alte tipuri de băuturi, iar cea de a treisprezecea locație este o cafenea cu circuit închis.